MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

FRIS MET OOLABOO

Maak een eind aan vettig en futloos haar met Oolaboo Glam Former Between Washes Dry Shampoo. Deze vegan droogshampoo van Nederlandse makelij maakt het haar in een handomdraai fris en volumineus. Zoals je waarschijnlijk al weet is iedere dag een wasbeurt niet heel goed voor het haar. Al hangt dat natuurlijk af van een aantal factoren zoals de shampoo die je gebruikt en of je droog of vet haar hebt. Maar een paar keer per week is doorgaans voldoende.

Oolaboo’s droogshampoo maakt het haar schoon met een poederfris gevoel, zonder poederachtige restjes. Ook zorgt het voor stevigheid na het fohnen en laat het de haren mooi glanzen. De droogshampoo werkt ook als een haarparfum en geeft het haar een heerlijke geur. Ideaal als haaropfrisser na een warme dag!

Hoe te gebruiken? Schudden voor gebruik. Spray de droogshampoo door het haar met een focus op de haarwortel. Laat het 1 minuut drogen en borstel het haar door en style zoals gewenst. En klaar! Ontdek ook de hele collectie van de Oolaboo Glam Former.

Oolaboo Glam Former Between Washes Dry Shampoo €32.95 via oolabooshop.com