INTENSE BLIK MET CHANEL

Het Chanel Stylo Yeux Waterproof Oogcontourpotlood is zowel een oogpotlood als eyeliner. Omdat de Stylo Yeux uitschuifbaar is, is het potlood gemakkelijk in gebruik. De onderkant van het oogpotlood bevat een puntenslijper zodat je mooie strakke lijnen kan blijven zetten. Door de zachte comfortabele formule met verschillende gladde was-soorten, trek je moeiteloos lijntjes. Het ingredient siliconenhars zorgt ervoor dat de kleur waterproof is en bestand tegen talg.

Hoe te gebruiken? Trek een lijntje langs de bovenste wimperrand vanuit de binnenste ooghoek naar buiten toe. Voor een intensere blik kun je een lijntje langs de onderste wimperrand trekken en dat uitblenden met een kwast. Door een lijntje met de witte Stylo Yeux Waterproof Blanc Graphic in de waterlijn te trekken creëer je een grotere oogopslag.

Je kunt gemakkelijk de make-up naar een mooie mysterieuze avondlook transformeren door de bovenste lijn lichtjes te blenden voor een smokey-effect. Zet de wimpers aan met de Chanel Le Volume Mascara en je hebt in een paar stappen zwoele en gedefinieerde ogen met volle wimpers. De Stylo Yeux Waterproof is verkrijgbaar in 14 kleuren. Leuk om kleuren in combinatie te gebruiken voor een grafische look!

Chanel Stylo Yeux Waterproof €26 via Chanel.com, debijenkorf.nl en De Bijenkorf Amsterdam

Vorige
Vorige

SPRANKELEN MET GIVENCHY

Volgende
Volgende

SUPER NUDES VAN CHARLOTTE TILBURY