DETOXEN MET INNERSENSE

Een "frisse start" voor je haar klinkt aantrekkelijk en doe je met het detox hair mask van het Amerikaanse merk Innersense.

Waarom je haar detoxen? Detoxen is goed voor het haar. Het zorgt ervoor dat de bloedcirculatie in de hoofdhuid verbetert wordt. Ook maakt het je haar vrij van gifstoffen zoals restjes chemicaliën uit huidverzorgingsproducten. Een echte traktatie voor het haar!

Het Innersense detox hair mask is volledig biologisch en bevat houtskool, kaolin klei en gecertificeerde organische witte azijn. Houtskool absorbeert het vuil wat de shampoo niet kan verwijderen. Kaolin klei ontdoet het haar van gifstoffen en helpt overtollige olie, vuil en productophoping uit het haar en hoofdhuid te verwijderen. De organische witte azijn helpt de glans van het haar te verhogen en het verminderd pluizig haar en haarporositeit. Check, check en CHECK!

Hoe je het doet? Breng het haarmasker aan vanaf de aanzet tot de haarpunten, vervolgens laat je het masker 3-5 minuten intrekken, vervolgens spoel je het goed uit. Vervolg de haarroutine met een Innersense shampoo en Innersense conditioner.

Door Shannon Orie

Innersense detox hair mask, €29,95 via haarpro.nl

Vorige
Vorige

VITAMINE BOOST MET PHILOSOPHY

Volgende
Volgende

VOEDT JE HUID MET ABYSK