CTZN COSMETICS MUST HAVES

CTZN Cosmetics is hèt inclusieve, genderloze, vegan en diervriendelijke cosmetica merk waar je je zeker even in moet verdiepen.

Het genderneutrale make up merk is opgericht door drie zussen Aleena, Aleezeh en Naseeha. Ze hebben een Pakistaanse achtergrond, zijn geboren in de Verenigde Staten en opgegroeid in de Verenigde Arabische Emiraten. Ze realiseerden zich dat er geen merk was die hun representeerde. Dit gaf de doorslag voor het oprichten van CTZN Cosmetics -  make-up voor iedereen ongeacht gender en huidskleur. Wij introduceren hier onze favoriete items die zeker het proberen waard zijn!

1. De Lipstroke is de perfecte basis voor de Nudiversal lipstick. De lipliner heeft een velvet textuur en de long-lasting formule zorgt ervoor dat de Nudiversal lipstick langer mooi op de lippen blijft. De collectie bestaat uit 5 tinten nude: Moja, Deux, San, Chaar en Cinco.

2. De Nudiversal Lip Color is een product met twee bruikbare uiteinden. Een matte lipstick en lipgloss. De matte lipsticks hebben een zachte velvet textuur met een goede kleur pigmentatie. Hierdoor heb je met 1 laagje al een mooi resultaat. Doordat de lipsticks mango boter bevatten hydrateert en beschermt het de lippen.

Verzegel de lippen met de hydraterende lipgloss als finishing touch. Deze laat de lippen mooi glanzen en houdt ze zacht. Perfect nude lips, here you are! Omdat de ene "nude" niet de ander is, bestaat deze collectie uit 25 tinten nude. Een kleur voor elke lip!

3. De Globalm pearl zorgt voor een stralende glans voor op het gezicht. Waar? Overal waar je wil. Hierbij kan je denken aan de lippen maar ook aan de jukbeenderen en oogleden. Geen regels en een non-sticky formule. Met het opbrengen van de Globalm ervaar je een zachte, luchtige en olie-vrije formule. Het behoudt zijn glans en blijft op zijn plaats. Every day a dewy face! De Globalm is beschikbaar in 2 kleuren: Clear en Pearl. Clear is een kleurloze formule terwijl pearl een glanzend pigment bevat die van kleur verandert als je het vanuit verschillende perspectieven bekijkt.

Door Shannon Orie

CTZN Cosmetics Nudiversal lip duo, €25, CTZN Cosmetics Globalm, €20, CTZN Cosmetics long lasting Lipstroke, €17. Verkrijgbaar bij cosmania.nl hebeautyeditor.com Douglas.nl parfumerieën en via ctzncosmetics.com

Vorige
Vorige

ZONNEN MET IK SKIN PERFECTION

Volgende
Volgende

GLANZEN MET CHANEL