MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

ZONNEN MET IK SKIN PERFECTION

Wees goed voor de natuur en voor jezelf met IK Skin Perfection After Sun. IK producten versterken de natuurlijke schoonheid en zijn ontwikkelt in harmonie met de natuur.

De After Sun is een natuurlijke, vegan balm die de huid direct verlicht na het zonnen. De balm kalmeert, hydrateert en verzacht de huid. Daarnaast herstelt het de huidbarrière door de arganolie die in de formule verwerkt zit.

Bij het opbrengen van de After Sun ervaar je de lichte maar romige textuur die direct door de huid wordt opgenomen. Een non-sticky formule en uiterste comfort na blootstelling aan de zon. Voor het beste resultaat elke paar uur een dun laagje After Sun aanbrengen voor een kalmerende en herstellende werking. Ook beschermd deze After Sun tegen vroegtijdige huidveroudering.

Bij aankoop van de After Sun neem je eigen verantwoordelijkheid om het beste te doen voor de natuur, maar ook het leven in zee te respecteren. IK Skin Perfection producten zijn 100% microplasticvrij en de verpakkingen zijn airless waardoor er minder conserveringsmiddelen nodig zijn. Ook zijn de kartonverpakkingen genomineerd voor de European Carton Excellence Award in de categorie ‘Beste verpakkingen’.

IK Skin Perfection After Sun, €26,95. Verkrijgbaar via Ik-skinperfection.nl