PLASTICVRIJ MET BEAUTY DISRUPTED

Maak een begin naar een plasticvrije badkamer en stap over naar de Shampoo Bar Dry Hair Ocean Magic van Beauty Disrupted, een duurzaam en gender-neutraal merk zonder schadelijke stoffen. Bedacht in Stockholm en gemaakt in Zuid-Frankrijk.

De Ocean Magic Shampoo Bar bevat biologische zoete amandelolie en natuurlijke glycerine die het haar op een milde wijze reinigt, voedt en hydrateerd. Verder bevat de schuimende zeep zeevenkel, calabrese bergamot en eilandbloemen.

Wat mensen zich vaak afvragen over shampoo bars is plakken m'n haren er niet aan vast? Maar ook schuimt het wel genoeg? Wordt mijn haar er niet stroef van? Nee, nee en nee! Ik merkte zelf hoe aangenaam het gebruik van een bar is. Na het inmasseren op nat haar - van haaraanzet tot in de punten – zul je merken hoe snel de shampoo opschuimt. De frisse geur is werkelijk heerlijk! Na het uit spoelen van de shampoo voelde mijn haar zijdezacht en schoon aan.

Door Shannon Orie

De collectie van Beauty Disrupted is uitgebreid, van haarverzorging met conditioners tot scheerschuim tot bodywash bars. Echt de moeite waard om te ontdekken!Beauty Disrupted Shampoo Bar Dry Hair Ocean Magic €22 via skins.nl

Vorige
Vorige

ANTI-ROOS MET SISLEY

Volgende
Volgende

POWER BROWS MET BENEFIT