FIJN BODY SERUM VAN FINE

Fine is een Duits huidverzorgingsmerk opgericht in 2016 door Judith Springer, voormalig jurist en kunstcurator die in de skin care business verzeild raakte en de wereld veroverde met een geweldige deo zonder alluminium. Een classic.

De Fine collectie is inmiddels aanzienlijk uitgebreid met heerlijke producten die allemaal 100% vegan, biologisch en clean zijn. Fine, in het Engels - mooi en geweldig -  zijn Fine-producten. Want goed voor het lichaam en milieu.

Zin in een rustmomentje – wie niet – probeer eens Fine’s Body Serum – Peace, dé ideale treatment om je huid intens te voeden en heerlijk in te masseren voor inner peace. De luxueuze lichaamsolie bestaat uit een drie fasen-serum met als resultaat een zachte, gehydrateerde huid.

De formule bevat een combinatie van Australische struikbloemen, essentiele oliën en een speciaal extract van mediterrane algen die schade door UVA/UVB hersteld. Hoe te gebruiken? Omdat het Fine Body Serum - Peace uit fases bestaat is het belangrijk dat het product goed geschud wordt voor gebruik. Pomp de juiste hoeveelheid in de handen en masseer  deze op de huid ‘s avonds na het douchen. Genieten, en ontdekt ook de andere fantastische Fine producten.

Door Shannon Orie

Fine Body Serum - Peace 50 ml €25 via retreat.nl

Vorige
Vorige

DE TROEVEN VAN CLAY AND GLOW

Volgende
Volgende

ANTI-ROOS MET SISLEY