MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

100% NATUURLIJK: CHLOÉ

Breaking news: de nieuwe Chloé-geur is van 100% natuurlijke oorsprong. De formule bevat neroli, roos, cederhout en citroen uit ethisch verantwoorde bronnen. Het is een heerlijk een eerlijk parfum met lange draagduur. Probeer ém!

Het hart van de nieuwe Eau de Parfum Naturelle, gecreëerd door parfumeur  Michel Almairac, is de roos. Deze authentieke bloem werd geteeld op een biologische boerderij in Bulgarije en vormt samen met neroli een fluweelachtig boeket dat de levendige frisheid van citroen en zwarte bessen verhoogt.  Zachte mimosa-absolute  combineert  een  sensuele  bloemige spirit met een vibe van cederbasisnoten. Deze  krachtige, maar ook verfijnde, houtachtige signatuur laat een indruk achter die uren blijft hangen. Naast de roos  zijn er  nog andere  ingrediënten waaronder de essences van bijvoorbeeld citroen en neroli, geproduceerd op duurzame plantages in Marokko en Italië.

De herkenbare rechthoekige Chloé flacon is gemaakt van herwonnen materialen met als doel minder milieu-impact:  25% van de glazen flacon en 100% van het polyesterlint zijn van gerecyclede materialen, net als 40% van de kartonnen verpakking.

Door Sophie-Céline Hamer

 Chloé Eau de Parfum Naturelle. 30 ml€ 70 Chloé Eau de Parfum Naturelle, 50 ml €98 Chloé Eau de Parfum Naturelle, 100 ml€149