MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

HELLO BAMBI LASHES

Mooie volle en lange wimpers, wie wilt ze nou niet? Revitalash Advanced Eyelash Conditioner verzorgt droge, breekbare en fragiele wimpers.

Het gepatenteerde serum bevat verzorgende, natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat je wimpers flexibel en gehydrateerd worden. Je zult na een paar weken merken dat je wimpers gezonder en voller ogen. Het serum van Revitalash heeft een dun kwastje waarmee je gemakkelijk in één strook het serum kan aanbrengen. Je hoeft niet bang te zijn voor geirriteerde ogen aangezien de Eyelash Conditioner is beoordeeld door een oogarts en dermatoloog. Ook met wimperextensions kun je de Eyelash Conditioner gebruiken.

Hoe aan te brengen? Breng het serum 1 keer per dag aan op een schoon gezicht. ‘S ochtends of ‘s avonds maakt geen verschil, als het serum maar wel goed ingetrokken is voordat er andere schoonheidsproducten aangebracht worden. Breng vervolgens de Eyelash Conditioner aan op de wimpers en de bovenste wimperrand. Voor het beste resultaat is het nodig om minstens 24 weken elke dag het serum aan te brengen.

Door Shannon Orie

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner €87,50 via revitalash.nl