MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

  NIEUW: LES MAINS HÈRMES

Hermès Beauty werd geïntroduceerd in 2020 met prachtige lipsticks, lippenselen en blushes. De volgende beauty stap van het luxe merk is een reeks zeer exclusieve hand-, en lakproducten waaronder Hermès nagellak verkrijgbaar in 24 tinten.

Het aantal (24) en de tinten zijn geïnspireerd op de geschiedenis van Hèrmes. Het getal 24 verwijst naar het adres van het Huis dat sinds 1880 is gevestigd aan 24 Faubourg Saint-Honoré in Parijs.

Een verhaal achter een van de 24 kleuren: de energieke kleur 33 Orange Boîte is een iconische Hermès-kleur die dateert uit 1942 en komt voort uit een tekort aan wit verpakkingsmateriaal in de oorlog. De kleur wordt nog altijd gebruikt voor de kenmerkende dozen van Maison Hermès. Dat is nog eens storytelling!

Verder bevat Les Mains, een rijke handcrème, een voedende olie voor nagels en nagelriemen, beide met Cosmos Natural-keurmerk. Er is een versterkende en beschermende emailbasecoat en nog een topcoat voor extra glans plus nog twaalf luxe nagelvijlen van onder andere populierenhout.

De prachtig uitgevoerde Les Mains collectie van Hermès is vanaf 15 oktober online verkrijgbaar. De prijs van een lakje is ongeveer 40 euro.