MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

NO-MESS MASK VAN MORPHE 2

Toe aan een relaxte detox face treatment? Wij ook! Morphe 2 Restart Detox Face Mask is het ideale vegan home-spa product met een no-mess garantie. Dit peel-off masker is geschikt voor alle huidtypes. Netflix aan en go!

Het Restart Detox Face Mask verwijdert onzuiverheden in een handomdraai. En de mooie holografische look is natuurlijk ook niet verkeerd! De krachtige formule bevat houtskool, Franse roze klei en wilgenbast-extract en zorgt voor een diepe reiniging van de huid door onzuiverheden en overtollige oliën te absorberen. Het peel-off masker werkt exfoliërend zonder de huid uit te drogen en grote poriën worden verkleint. Check, check en check!

Hoe te gebruiken? Er wordt aangeraden om een dikke laag van het masker aan te brengen. Zelf had ik toch iets teveel opgedaan waardoor het masker ging lekken. Ideaal is dus het vinden van de balans tussen niet te dik en niet te dun. 10 minuten laten drogen en ready to peel! Afspoelen met warm water en geniet van een heerlijke stralende en zachte huid. Check het TikTok filmpje op @mirrormirrormagazine

Door Shannon Orie

Morphe 2 Restart Detox Face Mask €16 via eu.morphe.com en in de Morphe store in de Kalverstraat, Amsterdam