MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

DE GOLD LOOK MET KYLIE COSMETICS

De nieuwe Kylie Cosmetics 24K Birthday Collection is een lust voor het oog. De vegan en cruelty-free make-up collectie bestaat uit een inspirerend oogschaduw palette, highlighter, Lip serum en Lip Shine Lacquer set. Check onze Kyle Cosmetics look op TikTok, @mirrormirrrormagazine

Het Eyes Powder Palette heeft maar liefst 24 super mooie, sterk gepigmenteerde kleuren in verschillende finishes. Van mat, metallic, shimmer tot glitter. Dus laat je  creativiteit helemaal gaan! De tinten zijn eenvoudig en effectief aan te brengen met zowel de vingers als met de kwast.

Met de Highlighter Good as Gold ga je voor een geel-gouden glow. Deze mooi verpakte highlighter heeft een zijdezachte textuur en hoge kleurafgifte waardoor je met niet veel product al een stralende look creëert. Ook mooi om te gebruiken als oogschaduw! Breng de highlighter aan op de jukbeenderen, neusbrug, binnenste ooghoeken, en boven de cupidoboog. En shinen maar!

24K Birthday Collection Lip Serum, is kleurloos en zorgt voor 24 karaat gouden vlokjes op je lippen. Pure luxe! De formule bestaat uit amandelolie, kokosolie, avocado-olie, jojoba-olie en druivenpitolie en verzorgen je lippen intens.

De Lip Shine Lacquer Set bevat 4 glanzende roze/ bruin tinten. De formule van deze limited edition lip gloss bevat arganolie waardoor de lippen verzorgd worden en heerlijk zacht blijven. De hoog gepigmenteerde en makkelijk smeerbare gloss breng je makkelijk en nauwkeurig (zonder lipliner) aan met de handige applicator.  

Door Shannon Orie

Kyle Cosmetics, 24K Birthday Collection. Eyes Powder Palette €66,99 Highlighter Good as Gold €28,99 Lip Serum €17,99 Lip Shine Lacquer Set €49,99 Via douglas.nl en de Douglas parfumerieën