MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

 MARIA NILA HAAR BOOSTERS

Het Zweedse Maria Nila breidt haar haarlijn uit met zes nieuwe finishing treatments, één voor elke Care & Style lijn.

Deze Booster Masques zijn doordrenkt met sterk geconcentreerde actieve ingrediënten, sterkere geuren, kleurrijke formules en een lagere pH waarde, waardoor er geen conditioner meer nodig is. De superheroes geven je haar een boost, besparen je tijd en creëren dat salongevoel, zelfs als je onderweg bent.

De collectie heeft zes verschillende Boosters, allemaal met een andere werking. De Luminous Colour blaast nieuw leven in de kleur van je haar en laat een prachtige glim achter. De Sheer Silver is gevuld met violet pigment om alle goudtinten in je haar te neutraliseren en je haar er levendig er uit te laten zien.

De Structure Repair doet eer aan de naam en maakt je haar sterk en veerkrachtig. De Head & Hair Heal, een cadeau voor je hoofdhuid, ideaal tegen roos, jeuk of een vette hoofdhuid. De True Soft is een snelle en diep voedende behandeling die je haar zal laten glanzen en enorm zacht zal laten aanvoelen. De Pure Volume is geformuleerd met Provitamine B5 om fijn haar te voeden zonder het zwaar te laten aanvoelen.

Maria Nila Boosters €9,99 per stuk via Marianila.com