K-BEAUTY: GINGER6 MET GEMBERWATER

Het Zuid-Koreaanse Ginger6, opgericht in 2019 heeft zichzelf bewezen met het innovatieve beautymerk Ginger6.

In plaats van ‘gewoon’ water, voegt Ginger6 hun eigen gepatenteerde gemberwater toe aan alle producten. Water is het meest gebruikte ingrediënt in cosmetica en komt vaak voor in hoge percentages voor het bepalen van de textuur van het eindproduct. Het vervangen van dit inactieve ingrediënt kan de effectiviteit van het eindproduct verhogen.

Gember is een bron van antioxidanten die helpen bij het bestrijden van vrije radicalen. Vrije radicalen ontstaan als natuurlijk bijproduct van je eigen lichaam, maar denk ook aan sigarettenrook, luchtvervuiling, zonneschade, etc. Bij elkaar opgeteld zorgt dit voor extra belasting op de huid, waardoor fijne lijntjes, rimpels of hyperpigmentatie kunnen ontstaan. Gember werkt ook ontstekingsremmend en zal een onrustige huid sneller afkoelen en kalmeren.

Ginger6 White Snow Serum is een diep hydraterende gel-achtig serum met maar liefst 70% gepatenteerd gemberextract water, hyaluronzuur, peptide 11-complex en verschillende kalmerende oosterse geneeskrachtige kruidencombinaties om de onrustige, beschadigde huidbarrière te kalmeren en te herstellen en de huid diep te voeden en te hydrateren voor een meer stevige en elastische huid.

In plaats van de karakteristieke gembergeur vind je in elk Ginger6 product de aangename geur van gemberbloem. Dus geen paniek als je niet de grootste fan van gember bent!

Ginger6 White Snow Serum, 30ml €31. Haru Haru Beauty (Amsterdam, Rotterdam) of via haruharubeauty.com

Vorige
Vorige

  DIOR’S GAMECHANGER

Volgende
Volgende

GESCHIEDENIS IN GEUR: TRENTE-QUATRE