CLAY AND GLOW’S SUPER CLEANSER

Clay And Glow dropte onlangs een zeer betaalbare Foaming Micellair Make-up Remover. Dat deze cleanser schuimt snappen we, maar wat micellair is?

Micellair (Frans) is een combinatie van gezuiverd water, hydraterende ingrediënten én micellen; oppervlakte-actieve stoffen (zoals in dit geval coco-glucoside). Dat laatste werkt als een magneet op je huid, die alle vuiligheden uit je poriën haalt. Coco-glucoside (ook wel: laurylglycoside) is een oppervlakte-actieve stof met een reinigend en schuimvormend vermogen. Dit ingrediënt wordt voornamelijk uit kokosolie of palmolie gewonnen en is biologisch goed afbreekbaar, wat een geheel ander geval is bij bijvoorbeeld SLS en andere schuimmiddelen.

De usp’s van dit nieuwe product: verwijdert non-waterproof make-up en vuiligheid op milde wijze. De cleanser hydrateert de huid voor een gezonde glow en de huid behoudt de pH-waarde en voorkomt zo uitdroging.

How to do this? Elke morgen en avond aanbrengen op een vochtige huid, wimpers en brows, goed in masseren om echt alle make-up resten te verwijderen. Vervolgens afspoelen met warm water of een warm gezichtsdoekje. Tip: sluit je routine af met Clay And Glow’s Vitamine C Serum en een likje van de Hydrating Moisturizer. Het Nederlandse Clay and Glow liet de schuimende vegan cleanser produceren in eigen land (dus amper footprint!). En bevat zoals het hoort, geen enkele nasties.

Clay and Glow Foaming Micellair Make-up Remover 150 ml €20,95

 

Vorige
Vorige

  NIEUW IN AMSTERDAM: ZIELINSKI & ROZEN

Volgende
Volgende

VOLLE LASHES MET LANCÔME