MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

NIEUW: LA PETITE ROBE NOIRE EAU DE PARFUM INTENSE

De nieuwe editie van het succesvolle La Petite Robe Noire van Guerlain Paris is Eau de Parfum Intense. Noem dit nieuwe jurkje gerust de meest verleidelijke variant.

Het parfum La Petite Robe Noire - geïnspireerd op de Parisienne en de stad Parijs - bestaat 10 jaar, alle reden voor een feestje! Guerlain laat ons genieten van een karaktervol, bloemrijk, fruitig gourmand parfum. Deze editie is intenser en duurzamer dan de drie voorgaande versies.

Eau de Parfum Intense ruikt als een harmonische symfonie van rozen en roodfruit, met ‘zonnestraaltjes’ van jasmijn en oranjebloesem en wordt verstrekt door houtachtige, romig sandelhout en mysterieuze patchoeli. Alles nét even wat meer aangezet en intenser dan de voorafgaande La Petite Robe Noire’s.

De parfumeur, Delphine Jelk, van Guerlain respecteerde de nieuwe milieueisen en slaagde in het vinden van cleanere ingrediënten, en gebruikten alcohol van biologisch geteelde bieten, zonder de identiteit van de geur aan te tasten. De luxe flacon met als dop een omgekeerd hart is voortaan deels gemaakt van gerecycled glas. Kortom Het kleine Zwarte Jurkje is cleaner, better & stronger. Oja, ook heel verslavend!

Guerlain Paris. La Petite Robe Noire Eau de Parfum Intense, 30ml €76, 50ml €104, 75ml €118, 100ml €146. Te koop via Douglas, Iciparisxl, debijenkorf.nl en geurlain.com