MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

SISLEY'S NIEUWE SKINCARE BASICS

Sisley Paris perfectioneert de complexion-routine met de nieuwe, corrigerende Stylo Correct.

Beschouw ze als onmisbare skincare-basics: de Highlighter Stylo Lumière, de Phyto-cernes Éclat en de nieuwe Stylo Correct. ‘Er natuurlijk uitzien is het beste, maar óm er natuurlijk uit te zien is make-up onmisbaar’, zei Calvin Klein eens. Hiermee slaat de Koning van het Minimalisme de spijker op zijn kop. Dus: let’s do some magic!

De Stylo Correct stick van Sisley Paris is bruikbaar voor het hele gezicht. De slanke stick tovert de huid glad door het corrigeren van hyperpigmentatie en roodheid en het verbergen van plotse pukkeltjes en vergrote poriën. Het mini-blendertje aan het uiteinde van de stick zorgt voor een vlekkeloos effect.

Het is voor jong en oud een veelvoorkomend euvel: donkere kringen. Tuurlijk, om ze tegen te gaan kun je een poging doen tot minderen met koffie, thee en alcohol, of je make-up voorzichtiger weghalen. Maar om donkere kringen écht te verdoezelen is er maar één remedie: de Phyto-cernes Éclat, een fijne concealer verkrijgbaar in medium tot hoge dekking. Nog een voordeel: het gladstrijken van fijne lijntjes, tekenen van vermoeidheid en wallen. En voilà, je oogcontour komt mooier uit de verf.

Nog zo’n ultieme teintcorrector is de Highlighter Stylo Lumière in de vorm van een handzame pen die elke huid stralend oplicht en schaduwen camoufleert op en onder de ogen en rondom de mond. Het resultaat is een frisse uitstraling en dat voelt fijn. Alle tinten van deze concealers zijn afgestemd op de foundations van Sisley Paris en dus altijd een match.

Ook lipverzorging is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijkse beauty-ritueel. Sisley Paris herformuleerde Baume Confort. Deze onmisbare lipbalsem is een combinatie van botanische oliën en boters. Zoals mangoboter dat beschadigde lippen kalmeert en pruimenpitolie tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De formule van de voedende en hydraterende balsem is zonder water, geheel in lijn met de ‘waterfree’ beauty-trend.

SISLEY PARIS Stylo Correct, in 11 tinten met 5 verschillende intensiteitsniveaus € 52.  Phyto-cernes Éclat €85. Highlighter Stylo Lumière €51. Baume Confort Lèvres €65.

Verkrijgbaar in geselecteerde luxe parfumeriespeciaalzaken en de Sisley-counter in de Bijenkorf Amsterdam en sisley-paris.com