MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

  NIEUW IN AMSTERDAM: ZIELINSKI & ROZEN

Amsterdam is een ambachtelijke parfumerie rijker: Zielinski & Rozen. Een schitterende boutique in een hoekpand aan de Amsterdamse Utrechtsestraat.

Het unieke en brede assortiment bestaat uit geurdiffusers, geurkaarsen, lichaams-, hand- en haarverzoringsproducten en natuurlijk parfums. Zielinski & Rozen - sinds 1905 - is een familiebedrijf opgericht in Tel Aviv. Het wordt tegenwoordig geleid  door de gedreven parfumeur-alchemist en ideoloog Erez Rozen. Parfums noemt hij terecht ‘onzichtbare accessoires’. Hij zegt: Geur kan ons veel vertellen: wie we zijn, hoe we ons voelen, hoe we denken, hoe we ons gedragen. Elk ingrediënt telt, net als elk moment’.

Elk product heeft een persoonlijke touch van de makers, in de vorm van een hand beschreven etiket met de belangrijkste ingrediënten van het desbetreffende product. Alle geuren van Zielinski & Rozen zijn unisex. Onze favoriet is het spannende Perfume Orange & Jasmine (50 ml) €89.

De prijzen variëren van €8,50 voor een heerlijke handzeep, een originele, snel absorberende handcrème met zwarte vanille kost €18,75 een frisse bodycrème kost €38. Zielinski & Rozen is prachtig ingericht zaak en een aanwinst in Amsterdam.

Zielinski & Rozen. Utrechtsestraat 117, Amsterdam. ZielinskiandRozen.com