MARIE-STELLA-MARIS: GEURIGE GIFTSET

In de geurige wereld van luxury home fragrances is het hemels toeven. Bij elke sfeer, in elke huiskamer past een geur. Op zoek naar cadeaus? Laat je inspireren door de aroma’s van Marie-Stella-Maris Festive Collection Home Fragrances Giftsets.

Parfums zijn verfijnde mixen gemaakt met verschillende ingrediënten. Dat geldt natuurlijk ook voor Home Fragrances. De meeste geuren zijn aan een zogenaamde hoofdnoot te herkennen. De Festive Collection is verkrijgbaar in drie Marie-Stella-Maris signature geuren: no.03 Poivre Frais, no.10 Rock Roses en no.12 Objets d'Amsterdam. Handig als je weet waar de voorkeur naar uit gaat. Voor de fans van de zogenaamde verfrissend citrus is No.12 Objets d'Amsterdam een aanrader.

Citrusgeuren – met citroen - worden vaak gemaakt in combinatie met het eveneens frisse bergamot. Zo ook no.12 Objets d'Amsterdam, deze sprankelende geur kreeg een twist met witte thee. De basis is warm en zwoel met musk en diverse houtsoorten. De luxe no.12 Objets d'Amsterdam cadeau-set bevat vier Home Fragrance producten, inclusief een doos lange lucifers voor de heerlijke geurkaars. De andere sfeermakers zijn sprankelende geurstokjes (250ml), een roomspray (250ml) om het huis te parfumeren op elk moment van de dag en een fijne, verkwikkende handsoap (250ml). Check online ook de andere giftsets!

Goed voor iedereen: Marie-Stella-Maris producten zijn hervulbaar bij de betere parfumerie en refill station in de Marie-Stella-Maris winkels. Structureel doneert het Nederlandse merk als sinds diens oprichting in 2011 geld aan schoon drinkwater projecten.

Marie-Stella-Maris. Festive Collection Home Fragrances. Giftset N 12 Objects d’Amsterdam €89 via marie-stella-maris.com

Vorige
Vorige

& OTHER STORIES: MIDNIGHT ENCORE

Volgende
Volgende

GISOU: HONEY VOOR JE BODY