MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

GEUR VOLGENS MARJOLEIN BASTIN

Waarom was dit niet eerder bedacht? De gelauwerde illustratrice Marjolein Bastin, wereldwijd bekend sinds de jaren zeventig van o.a. de Libelle met haar natuur tekeningen, ontwikkelde een mooie collectie met beauty- en home producten. Hét perfecte cadeau.

 Marjolein tekent nog altijd elke dag: ‘Ik deel mijn geluksmomenten vooral met mijn papier. Hierop teken ik wat ik vast wil houden, zodat het niet verloren gaat en voor altijd blijft leven,’ zo zegt ze. Dit is ook het inspirerende uitgangspunt van Moments by Marjolein Bastin.

Bastin verwerkte haar dierbare momenten in 3 geurlijnen: het tropische Bora Bay, het warme en cosy Swiss Lodge en de frisse, verkwikkende Dutch Coast lijn. Alle lijnen bestaan uit een home perfume, verzorgende handlotion, handzeep, een heerlijk geurkaars en rustgevende geursticks die zorgt voor sfeer in elke ruimte. Over geur zegt Bastin: Marjolein: ‘Waar ik ook teken, als ik een geurkaars brand, ben ik weer even terug op die vakantiebestemming, of het doet het me denken aan mooie momenten die ik heb meegemaakt. Geuren bepalen hoe je je voelt en werken vaak ook inspirerend.’

MIRROR MIRROR favoriet is de Bora Bay. Door Bastin geïnspireerd op haar reizen naar tropische eilanden met uitgesproken geurende van fleurig jasmijn tot zoete patchoeli. ‘Bij Bora Bay denk ik aan de fijne herinneringen die ik heb aan tropische eilanden, het hangmat gevoel en de geur van kleurige bloemen,’ aldus Marjolein. De tekeningen op alle verpakkingen van vlinders, bloemen en dieren op alle verpakking zijn uiteraard door Marjolein gemaakt.

Moments by Marjolein Bastin. Hand Lotion €9,95, Home Perfume €14,95, Hand Soap €9,95, Scented Candle €19,95 Fragrance Sticks €14,95 zijn vanaf half oktober exclusief verkrijgbaar via DA