MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

GEUR & KLEUR: HERMÈSISTIBLE

Wat zou er eerst zijn geweest, de geuren of de 6-delige Hermèsistible lipcollectie? Het aanbrengen op de lippen van een Hermès gloss is een sensatie. Niks geen zoetig geurtje dat normaliter de neusvleugels binnendringt, maar een olfactorische beleving.

Hermès parfumeur, Christine Nagel, creëerde bij elk van de zes lipglossjes een unieke geur, afgestemd op de desbetreffend kleur. Het frisse roze van Rose Pitaya is gemaakt van verzorgende arnica en sandelhout noten, gecombineerd met de frisfruitige, verfijnde noot van dragon fruit.

De verzorgende Hermèsistible lipcollectie prikkelt niet alleen de zinnen met kleur & geur maar bevat ook 97% natuurlijke ingrediënten met hoge actieve concentratie. De verzorgende olie, die aangenaam voelt op de lippen, zorgt voor een beschermend laagje en geeft gevoelige lippen een hydratie-boost, subtiele glans en bescheiden kleurtje. Door de ‘dansende’ letters op de glazen huls, oogt deze Made in France lipcollectie opvallend vrolijk en jong. Net als bij de Hermès lipsticks, is diens ex-libris gegrafeerd in de dop. Elk product is verpakt in beschermhoesje. Très Chic!

Hermès. Hermesistible Infused Care Oil in zes tinten o.a Rose Pitaya, Rose Kola, Rose Kola, Rouge Amarelle pers stuk €52. Via Hermès.com