MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

ZENOLOGY x SKINS

Geur is emotie, geur is herinnering. Geuren hebben dus zeker invloed op ons gevoel. Denk alleen maar aan het succes van aromatherapie. Probeer als nieuwe geursensatie de nieuwste Trigger spray van Zenology, exclusief te koop via Skins.nl en in Skins boetieks.

De nieuwe ambiance spray die je emoties triggert is een creatie van Zenology’s huisparfumeur Fredrik Dalman, in samenwerking met de oprichter van Skins en Zenology. Dalman stelde een geur samen die naadloos aansluit bij het dna van beide bedrijven. De volle zinnenprikkelende geur, die je ook ruikt in alle Skins boetieks heeft een houtachtig karakter en een amberachtige ondertoon. Het is een verkwikkend interieurparfum met sprankelde roze peper, rustgevend lavendel en een zweem warm ambergris.

Eerder, drie jaar geleden lanceerden Skins Cosmetics en Zenology al hun eerste gezamenlijke geurcreatie voor in huis: Liquid Cashmere. Ontdekt nu dit meer energieke interieurparfum.

Skins x ZENOLOGY Ambiance Trigger Spray 70 ml € 25,300 ml € 55, 1000 ml € 95. Via Skins boutiques en online skins.nl en zenology.com