BYREDO: LIQUID LIPSTICK VINYL

Byredo, opgericht in 2006 is van oudsher een parfumhuis. Vervolgens maakte het Zweedse merk naam met stijlvolle lederwaren. Relatief nieuw is Byredo Beauty sinds 2020, een van de meeste bijzonder make-up merken in de beauty-industrie.

Verantwoordelijk voor de avantgardistische Byredo benadering op het vlak van het kleurengamma is Isamaya Ffrench, een bekende make-up artist en personality die tegenwoordig ook carrière maakt in de popmuziek. Begin dit jaar verliet de Britse Byredo, haar opvolger als creative director is Lucia Pica, voorheen Chanel Beauty.

Benieuwd naar de Liquid Lipstick Vinyl-lijn met een glanzende finish probeerden we Vesuvio, een originele, warme oranje rode tint. Vesuvio is een intense kleur, rijk aan pigmenten, de lippen worden meteen helemaal bedekt met de warme kleur die past bij elke huidtint. En zoals de claim beloofd: de glanzende textuur schijnt als een spiegel!

De verzorgende formule is vegan en een mix van hydraterende shea butter, tegen uitgedroogde lippen en verzorgende oliën. Deze lijn bevat 10 tinten waaronder ook een onmisbare transparante gloss. De verpakking is onderscheidend en luxe, inclusief een beschermend stoffen lipstickhoesje.

Byredo, Vesuvio 338 Liquid Lipstick Vinyl €45 Exclusief te koop via skins.nl

Vorige
Vorige

FLAWLESS MET M.A.C

Volgende
Volgende

TOXIC BEAUTY