OMNIA VAN BVLGARI: HELDER ALS KRISTAL

Omnia is het Latijns woord voor ‘alles’. En alles wat heerlijk is, is zeldzaam (‘omnia praeclara rara’). Zéldzaam heerlijk. Dat geldt in elk geval voor Omnia Crystalline van Bvlgari, een delicaat bloemenparfum uit de succesvolle Omnia-lijn, verpakt in de iconische infinity-flacon. Crystalline verwijst naar kristal, logisch bij Bvlgari dat van oorsprong een juwelenhuis is. Dat verklaart ook de schitterend vormgegeven flacon.

Met Omnia Crystalline viert meesterparfumeur Alberto Morillas de heilige lotusbloem, een symbool van zuiverheid en schoonheid, die doet denken aan de helderheid en uitstraling van kristal. Kenmerkend is het ongekend langdurige geurspoor, een echte uitdaging voor dit type parfums. Morillas omschrijft de frisse eau de toilette als universeel en tijdloos. En: ‘De signatuur is zo delicaat als een exquise bloem en zo helder als diens inspiratie: kristal.’ 

Het eerste Omnia parfum kwam uit in 2003, de edelsteenparfumlijn bevat inmiddels een letterlijk kleurrijk geurenpalet. Liefhebbers van fruitig fris kunnen genieten van Omnia Coral, verpakt in de koraalkleurige flacon. Wie meer zin heeft in een bloemige, houtige musk gaat voor Omnia Amethyste in de paarse flacon. 

Bvlgari Omnia Eau de Toilette 25ml €53, 40ml €75, 65ml €92. Via o.a.: Douglas.com.  Omnia Golden Citrine Limited Edition Onnialandia €87 via Bulgari.com

Credits juwelen BVLGARI Serpenti Viper Armband in 18K witgoud & diamanten p.o.a. BVLGARI Serpenti Viper Ring in 18K witgoud & diamanten p.o.a. BVLGARI Serpenti Viper Ring 18K witgoud p.o.a.

Julian Pechler – Fotografie - Pernell Kusmus - Make-up & Haar- Jiaqi - Mouna Models

Vorige
Vorige

SELAHATIN: BAIN DE BOUCHE

Volgende
Volgende

HERMÈS VIOLETTE VOLYNKA