MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

SELAHATIN: BAIN DE BOUCHE

Op een dag keek Kristoffer Vural naar een tube tandpasta en dacht dit moet anders. Met Selahatin maakt hij sinds 2019 een eind aan het saaie tandpasta-ritueel. Zijn ambitie is groot: de Chanel worden op gebied van mondverzorging. Maak kennis met Selahatins mondwater en de nieuwe smaak Of Course I Still Luv You, een luxe mondwater, een ode aan hoop en trouw.

Na een aantal kwalitatief hoogstaande tandpasta’s, lanceerde het Zweedse merk fijne ‘mondbadjes’. Net als de tandpasta’s zijn ook deze mondwaters, die je een of twee keer per dag kan gebruiken (niet doorslikken!) geformuleerd rond parfumformules. In dit geval zijn dat de noten van onder andere fris mint, het citrusachtige verbena en bergamot en warme cardomon.

Kristoffer Vural noemt de formule als skincare voor de mond: ‘I’d say it’s progressive and combines the best of science — like fluoride — with the best of alternative medicine, like aloe vera and chamomile extract. Also, it doesn’t look like something you’d use to clean your toilet with.’ Los van het verzorgende aspect, zijn er meer voordelen. Het mondwater remt slechte adem, gaat een droge mond tegen en beschermd de tanden.

Vural heeft zich laten inspireren door zijn deels Noordelijk en deels Oriëntaals erfgoed. Zijn streven is om met Selahatin de ervaring van de essentiële dagelijkse poetsroutine naar een hoger niveau te tillen, met geuren als parfum composities. Alle producten zijn gemaakt in Zwitserland, vegan en geschikt voor gevoelige tanden.

Selahatin, Of course I still luv you, Mouthwash 200ml €34. Check ook de prachtige cadeau-dozen.Via Selahatin.com