NIEUW: ALL ABOUT THE BASE

Sandra Faassen en Lieke van de Haterd zijn twee ondernemende vriendinnen die onlangs in De Modeshow podcast vertelden over hun uitvinging: All About The Base, een onmisbare cosmetica set.

Jezelf opmaken is erg leuk, maar voordat het zover is….Je kent het vast: het tijdrovende kiezen uit talloze make-up die je in de loop der tijd hebt gekocht. Wat moet je precies gebruiken voor de perfecte look? Sandra, al 25 jaar visagist, en Lieke, voormalig product-ontwikkelaar van o.a skincare – kwamen met de oplossing: All About The Base. Een stijlvolle oprolbare pouch met 7 opmaakproducten die op elkaar zijn afgestemd.

All About The Base Pouch

Of ze met All About The Base (AAB) uniek zijn? ”Ja!”, zegt Lieke.”We houden beide ontzettend veel van make-up. Ik had altijd wel ergens verschillende, vaak viezige, make-uptasjes met oude make-up en monsterjes. Heel onhandig! Zo ontstond het idee. Vriendin Sandra vult aan: ”Als visagist krijg ik al jaren dezelfde vragen zoals: Sandra welke producten moet ik gebruiken? Hoe moet ik iets aanbrengen en welke kleuren? Vanuit die vragen zijn Lieke en ik de All About The Base pouch gaan samenstellen; zo makkelijk en zo simpel mogelijk.”

De AAB set – alle make-up looks in 1 pouch - bevat dus zeven producten: een skin blur, highlighter & concealer, lip & cheek pen, lip oil, eyebrow pencil, eyekhol pencil en mascara. Alle producten van AAB zijn vegan en alle tinten zijn op elkaar afgestemd. In de webshop www.allaboutthebase.nl (met filmpjes) zie je de kleur van elk product.

In de pouch, die in elke tas past, zit ook een handig instructieboekje met uitleg en toepassing van elk product. Sindskort zijn de 7 producten ook los te bestellen. Zo zie je maar weer, de beste vindingen komen vaak voort uit ergernis! 

Benieuwd naar het hele interview met Lieke en Sandra? Download De Modeshowpodcast via je favoriete app of luister hier voor de uitzending met Lieke en Sandra.

Vorige
Vorige

ZOET MET MORPHE

Volgende
Volgende

HAIR RITUAL BY SISLEY