NIACINAMIDE & RETINOL NACHTCRÈME

De L'Oréal Paris Retinol & Niacinamide Pressed Night Cream is bedacht voor een jeugdige look. De nachtcrème bevat twee krachtige ingrediënten, retinol en niacinamide, retinol vecht tegen tekenen van huidveroudering, zoals rimpeltjes en oneffenheden. Niacinamide kalmeert verheldert en zorgt voor een fris uitziende huid. Check ook het MIRROR MIRROR MAGAZINE Asmr-Tiktok-filmpje.

De nachtcrème heeft een rijke maar lichte textuur die de huid in de nacht diep voedt. Vernieuwend is het pompje in het deksek dat zorgt voor optimale hygiëne tijdens gebruik. Hoe te gebruiken? Door met de vinger op het pompje te drukken wordt er een juiste hoeveelheid crème afgegeven die perfect is voor het gehele gezicht. Vermijd de oogleden tijdens gebruik. Gebruik nog een extra pompje voor de hals en decolleté. Let op: deze crème dient opgebouwd te worden. Gebruik in de eerste week de crème twee nachten. In de tweede week gebruik je de crème om de andere nacht. In de derde week kun je de crème elke nacht gebruiken. Vervolg je skincare routine met een SPF 30 om de huid te beschermen.

Door Shannon Orie

L'Oreal Paris Retinol en Niacinamide Pressed Night Crème tegen huidveroudering Pressed Night Cream 31,95 via lookfantastic.com

Vorige
Vorige

HET GOUD VAN GUERLAIN

Volgende
Volgende

ZOET MET MORPHE