MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

HET GOUD VAN GUERLAIN

Je huid schoonmaken met Guerlains Abeille Royale is een beleving.

Nee het is niet alleen de heerlijke ‘warme’ honinggeur waardoor Abeille Royale één van onze favoriete cleansers is.  De goudkleurige cleansing-olie is een multitasker - hydraterend – én uitermate geschikt voor het verwijderen onzuiverheden (vervuiling!) en van alle soorten make-up waaronder oogschaduw, foundation, lipstick en zelf waterproof make-up. De beleving zit in de olie-structuur, die is glad, vol en verandert in melkachtig bij contact met water. Abeille Royale laat geen vette huid achter, maar wel een superzachte, zuivere huid.

Hoe? Masseeer 2-3 pompjes reinigings-solie in je hand en breng het lichtjes op een droog gezicht en voeg een beetje water toe, afspoelen met lauw water.

Abeille Royal, bevat zoals de naam al aangeeft onder andere honing die rijk is aan ingredienten die belangrijk zijn voor het herstel van huidweefsel. Ontdek ook de andere producten uit de Abeille-lijn. Nieuw is het nieuwe Scalp & Hair Youth Oil-in-Serum, een fijn balmachtig serum dat je haar versterkt en herstelt.

 Guerlains Abeille Royale Cleansing Oil Anti-Pollution €45* via o.a Iciparis.nl & Guerlain.com, Douglas.nl