NIEUW SERUM VOOR EEN HELDERE BLIK  

Donkere kringen, een rimpeltje hier en een lijntje daar: we kennen het wel. De juiste oogverzorging kan veel verschil maken voor je gezicht.  

L'Oreal Revitalift Filler Eye Serum helpt donkere kringen en rimpeltjes tegen te gaan. Het serum werkt als het ware als een echte ‘filler’ door het vullen van fijne rimpeltjes en lijntjes rondom de ogen. Voila een gladgestreken huid mede dankzij het ingrediënt hyaluronzuur. De formule bestaat verder uit een combinatie van 1% cafeïne, niacinamide en vitamine CG. De cafeïne geeft nieuwe vitaliteit aan de huid en vermindert tekenen van vermoeidheid en donkere kringen. Niacinamide en vitamine CG zorgen voor een verhelderende blik. De huid wordt ook intens gehydrateerd.

Het oogserum beschikt over een metalen applicator en zorgt zo voor een verkoelend effect. Hoe te gebruiken? Breng het serum iedere ochtend en avond aan op een gereinigde en droge huid. Masseer met de applicator 4x van de binnenste ooghoek naar buiten tot de slaap. Verspreid het serum over de oogleden met de applicator en wrijf het serum in met de vingers.

Door Shannon Orie

L'Oreal Revitalift Filler Eye Serum €35,99 via etos.nl en de Etos drogisterijen

Vorige
Vorige

3 X VALENTIJN PARFUM INSPO

Volgende
Volgende

MYSTERIEUS: COSTUME NATIONAL