MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

DIPTYQUE: UNLEASH THE ROSE

Het Franse diptyque benaderde topbloemist Maurice Harris van Bloom & Plume, een luxueuze bloemenstudio in Los Angeles voor een geurige samenwerking. Met als inspiratie de iconische, vernieuwde Eau Rose geur. Voor deze feestelijke gelegenheid werd de uitbundige limited edition Unleash the Rose gecreëerd, een collectie vol fantasie, kleur en geur.

Maurice Harris schikt niet zomaar wat bloemen in een vaas. Zijn specialisatie zijn uitbundige, oogstrelende bloemstukken. Kleurrijke arrangementen verbonden door magie die ook de vernieuwde Eau Rose omringt. De rozengeur in het hart van het parfum wordt gecombineerd met de ongewone akkoorden van kamille, artisjok en lychee. Deze akkoorden komen terug op de verpakking, in het extravagante boeket dat Harris heeft gecreëerd. Daarnaast bevat de collectie vier geparfumeerde kaarsen geinspireerd op de roos,  kamille, artisjok en lychee. Steek je ze samen aan, dan ruik je de door Harris ontworpen bloemencompositie. Het lege glaswerk kun je daarna gebruiken als kleine bloemenvaas. Eau Rose is verkrijgbaar als EDT en EDP. Oja, hoe een artisjok ruikt? Ontdek het zelf.

De exclusieve Unleash the Rose-collectie van diptyque is verkrijgbaar via Skins Cosmetics en de diptyque boutique in Amsterdam. Prijzen: diptyque Eau de Parfum 75 ml €140, diptyque Eau de Toilette 100 ml € 118diptyque Roses scented candle 190g limited edition € 67