MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

NIEUWE CLINIQUE SERUM

Clinique slimme Wrinkle Correcting Serum pakt – zoals de naam al aangeeft - de rimpels op ons gezicht, hals en decolleté aan. De effectieve formule maakt de huid voller, veerkrachtiger en zorgt voor een boost.

De Smart Clinical Repair is Clinique’s zou tot nu toe de meest geavanceerde anti-verzorgingslijn zijn. De geconcentreerde formule bevat Clinique's peptiden-rijke mix, CL1870 Laser Focus ComplexTM, krachtige retinoïde en hyaluronzuur. Het resultaat? Dat zie je op langere termijn. Dan merk je dat de huid er jeugdiger, gladder, soepeler en veerkrachtiger uit ziet. Het serum is geschikt voor alle huidtypen. Gebruik dit wonderbaarlijk middeltje zowel ‘s ochtends als s avonds. Je hebt 1 à 2 pompjes nodig en verdeel dit over de vingertoppen. Breng het serum aan op een gereinigde huid. Vermijd de huid rondom de ogen. Het is aanbevolen om dagelijks een SPF te dragen.

Door Shannon Orie

Clinique Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Serum 50ml €97,23 - 30ml €68,40 - 10ml €20,60 via douglas.nl en de Douglas parfumerieën