MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

VERFRISSEND SABON DUO

SABON's nieuwe Botanical Waters zijn de perfecte aanvulling op je dagelijkse beautyroutine. Gebruik de twee gedurende de dag om je huid te verfrissen, een hydratatieboost te geven of als make-up setting spray.

Energizing Mint Botanical Water bevat de verkwikkende natuurlijke geur van munt, en ook een stemming- en huidverbeterende eigenschappen, met een heerlijk hydraterend effect. Relaxing Lavender bevat de heerlijke kalmerende kwaliteiten van lavendel. Er wordt meer dan een kilo verse lavendel gebruikt om een liter lavendel botanisch water te maken, dat zowel de klassieke zoete geur van de bloemen als de kalmerende eigenschappen bevat.

Hoe? Sprayen of aanbrengen op een schoon gezicht met een wattenschijfje, afspoelen is niet nodig. Het zuivere natuurlijke water uit de Botanical Waters komt rechtstreeks van de planten, waarbij traditionele stoomdestillatie wordt gebruikt om de essentiële kwaliteiten te behouden. Elke Botanical Water bevat voor 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Extra verkoelen? Bewaar de Botanical Waters in de koelkast en geniet van onmiddellijke koele verlichting van zomerse hitte, stress en na-sport-vermoeidheid. Te combineren met hydraterende verzorging voor alle huidtypes, zijn dit de ideale verfrissende wateren voor elke stemming.

Sabon Energizing Mint Botanical Water, Relaxing Lavender 230 ml €25. Via Sabon.nl