VOOR ALLE AFRO’S: A CURL CAN DREAM

A Curl Can Dream van Matrix is voor iedereen met krullend, kroezend of golvend haren. Het ingredient Manuka Honey Extract zorgt voor natuurlijke hydratatie. Laat dat nu net een zeer belangrijke factor zijn om je krullen of kroezelende haren het best te verzorgen en te vertonen.

Krullende haren hebben mrrt specifieke zorg nodig dan andere haartypes. Matrix producten zorgen dat krullen, kroes en golvend haar er geweldig uitzien en hun vorm behouden. De shampoo met Manuka Honing Extract is diepreinigend en de krul blijft intact. Als eerste stap in de routine, breng je de shampoo aan op de hoofdhuid, vervolgens werk je door de lengten en punten heen en tenslotte spoel je het uit om aan de volgende stap te beginnen.

Het rich masker met Manuka Honing Extract van Matrix is ook geschikt voor krullend en kroezend haar. Gebruik het als je extra vocht in de krullen wil brengen. Je mag het masker dagelijks gebruiken of telkens wanneer je je haren wast of nat maakt. Breng het masker aan en masseer het vervolgens in de lengten. Spoel goed uit.

A Curl Can Dream Shampoo en Masker zijn per april beschikbaar. De 'A Curl Can Dream'-collectieis exclusief verkrijgbaar bij Matrix kapsalons

Vorige
Vorige

TALM: MEGA VOOR MAMA’S

Volgende
Volgende

VERFRISSEND SABON DUO