CHARLOTTE TILBURY'S WONDER ELIXER

Tien jaar geleden brak Charlotte Tilbury door met haar Magic Cream, je weet wel die wonderlijk cream met peptides die de huid meteen mooi gladstrijkt. Als make-up artist met een obsessie voor huid, bedacht de Britse Tilbury de ideale cream voor modellen die ze backstage voor shows moest opmaken. Volgens The Queen of Glow is een goede huid de basis, is de huid niet oké dan is het effect van make-up niet optimaal. En zo is het.

De nieuwste skin care aanvulling is Collagen Superfusion Facial Oil, bedacht voor een super huid. De verfijnde gezichtolie verstopt de porien niet en pakt een hele reeks huidongemakken aan waaronder droogheid, rimpels, roodheid en een doffe huid.

Het geheim is diep hydraterende collageen in combinatie met een krachtige plantaardige mix van een zestal verschillende huid-verzachtende olien waaronder advocado en olijf-olie. Collagen Superfusion Facial Oil is enorm verzachtend, hydraterend, verstrakkend en brengt de huid in balans.

Dit wonder elixer is klinisch getest en heeft opvallende claims – zo zou de huid +311% strakker worden en prachtig glowy stralen. Belangrijk, is het gebruik van minimaal twee maanden. Collagen Superfusion Facial Oil is helemaal vegan, inclusief de collageen die niet afkomstig is van dieren! De verkwikkende geur is geinspireerd op aromatherapie en bevat onder andere kalmerend lavendel en fris neroli. 

Hoe? Breng ’s een paar druppels aan, bijvoorkeur over de Magic Serum en Magic Cream voor een extra glowy boost. Deze producten met elkaar mengen mag ook, het effect is dan minder glowy. ‘S morgen en ’s avond aanbrengen. En vergeet vervolgens niet om ‘s morgens een SPF aan te brengen! In principe geschikt voor alle huidtypes, maar heb je last van een vettige huid, dan 1 x per dag gebruiken. Ook geschikt voor de man!

 

Charlotte Tilbury, Collagen Superfusion Facial Oil 30ml €75. Via Bijenkorf en charlottetilbury.com

Vorige
Vorige

  GLOWY MET DERMALOGICA

Volgende
Volgende

CLAY AND GLOW X STEVE MADDEN