MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

RAE MORRIS BIJ SKINS COSMETICS

Eerlijk gezegd had ik nog nooit gehoord van Rae Morris (shame, shame, shame). De Australische is in haar land een gerenomeerde make-up artist. Ze schreef ook succesvolle beauty boeken waaronder Masterclass en is de bedenker van een reeks mooie beauty-innovaties waaronder de eerste magnetische make-up brush collectie ter wereld. Kom er maar eens op!

Aan Rea Morris’ geweldige Invisible Mattifier is geen woord gelogen. Deze finishing powder is absoluut onzichtbaar. Niet alleen in gebruik, maar ook de transparante textuur. Zelfs de de verpakking is doorzichtig! Heel chic.

Wat het product doet? Deze Mattifier is een gezichtspoeder met een innovatieve textuur waardoor make-up mooier en langer blijft zitten. Breng het aan - het best is met een zachte poederkwast - en streel daarna met je vingers over je gezicht: je voelt een fluweelzachte huid. Overigens kun je de Invisible Mattifier ook gebruiken als primer, dus aanbrengen voordat je je make-up aanbrengt. Groot voordeel van dit product is dat het geschikt is voor elke tint en alle huidtypes.

Masterclass - Boek

Rae Morris, Invisible Mattifier Invisible Mattifier €59, Boek Makeup Masterclass € 74. Exclusief verkrijgbaar via Skins.nl