FOREO ACAI BERRY MASKER

FOREO is een innovatief beauty tech merk opgericht door Filip Sedic. Het Zweedse merk staat bekend om hun gezichtsverzorgingsapparaten waarmee je thuis gemakkelijk jezelf kan trakteren op een heerlijke gezichtsbehandelingen. Wist je dat er ook FOREO gezichtmaskers bestaan?

Het FOREO Acai Berry Masker hersteld de vitaliteit van de huid. De acaibes is een van de meest antioxidantrijke superfoods die tevens ook voor een babyzacht huidje zorgen. Ook is de formule verrijkt met shea butter. Dit verzacht de huid en creëert een barrière die vocht vasthoudt. Ideaal voor een droge en verouderende huid. Bij regelmatig gebruik zul je zien dat fijne lijntjes en rimpels verzacht worden. Het masker hydrateert de huid intens en dat resulteert in een stralende en verstevigende huid. Het Acai Berry Masker is geschikt voor alle huidtypen, dermatologisch getest en is diervriendelijk.

Hoe te gebruiken?  Gebruik het masker op een gereinigde en droge huid. Plaats het sheet masker op het gezicht en verwijder het na 20 minuten. Masseer de restjes in de huid. Vervolg je skincare routine met een moisturizer.

FOREO Acai Berry Masker €14,90 via douglas.nl en de Douglas parfumerieën

Vorige
Vorige

NUDE MET SHAB

Volgende
Volgende

REINIGEN MET KYLIE