MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

NUDE MET SHAB

Shab is een beautymerk van eigen bodem en staat voor Shabnam, de naam van een Afghaanse dame die zich sterk maakt voor het in jezelf geloven en je dromen najagen. Shab lanceerde tot nu toe een blush & highlight palette, oogschaduw palette, mascara, eyeliner, lipliners en lipsticks.

Shab Nudy Eyeshadow is een prachtig palette met maar liefst 18 sterk gepigmenteerde nude kleuren. Van matte tot shimmer finishes. Mooi voor iedere teint en moment. Je zult geen last hebben van fall-out en het palette beschikt over een spiegeltje, dus ideaal voor onderweg! Shab producten dier - en milieuvriendelijk en vegan.

Hoe te gebruiken? Je kunt de kleuren aanbrengen met zowel de vingertoppen als met de kwast. Breng eerst een matte oogschaduw aan over het gehele ooglid. Breng vervolgens een donkere tint aan in de crease en de uiterste ooghoeken. Tot slot breng je een shimmer oogschaduw aan van de binnenste ooghoeken tot op het midden van het bewegend ooglid. Je kunt echt alle kanten op met dit palette, dus experimenteer vooral!

Door Shannon Orie

Shab Nudy Eyeshadow €59.95 via shab.nl