SMART DESIGN: FOREO ISSA™ 3

Philips eat your heart out! De gloednieuwe FOREO siliconen tandenborstel die gebruik maakt de revolutionaire Sonic Pulse technologie gaat een heel jaar mee op slechts één enkele USB-lading!

De onlangs gelanceerde prachtige ISSA™ 3 tandenborstel, ligt prettig in de hand en prijst zichzelf aan als de 4-in-1 mondzorg revolutie – doelend hierbij op het effect reinigen van tanden, tandvlees én wangen en tong.

Bij zo’n innoverende borstel hoort ook net ietsje ‘anders’ poetsen. Het kost even tijd om de verschillende standen (16 poetssnelheden van sonische pulsen!) uit te vogelen. De voorkeur gaat uit naar een milde massage voor gevoelig tandvlees en het verwijderen van tandplak. De opzetborstel, die zes maanden meegaat is best lang, dus het hoeft niet per se, maar het kan even wennen zijn, omdat het poetsen van het ondergebit dan ietsje lastiger gaat. Maar hé, uiteindelijk went alles!

FOREO ISSA™ 3 €169. Te koop in Bijenkorf in Rotterdam, Den Haag en Eindhoven of online op Debijenkorf.nl of FOREO.com. Verkrijgbaar in pink, fuchsia, mint of zwart.

Vorige
Vorige

DE ONTDEKKINGSREIS VAN ELLA K

Volgende
Volgende

CHANEL: LA CRÈME MAIN