MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

GEURERVARINGEN VAN BON PARFUMEUR

Heerlijke geurkaarsen en geur diffusers zijn van die aankopen/cadeau’s waar iedereen blij van wordt. Het liefst met prikkelende formules die de categorie vanille of lavendel overstijgen.

 ‘Ik ben altijd gefascineerd geweest door de kracht van een geur van een bepaalde plek. Elk interieur, elk huis heeft een eigen geur. In elke kamer zijn er geuren die door de lucht zweven en een uniek moment creëren', zegt Ludovic Bonneton. De oprichter van het Parijse geurenhuis Bon Parfumeur bedacht al vele mooie, uitstekende (én betaalbare) parfums en geurkaarsen. De Fransman verleidt ons nu met geur diffusers. Zowel de kaarsen als de diffusers zijn fantastische sfeermakers in elk huis en gemaakt van dezelfde kwaliteit net zoals alle Eau de Parfums van Bon Parfumeur. De hoge parfum concentratie zorgt voor een heerlijke aromatische geur thuis.

De Bon Parfumeur Home Collectie met de geurdiffusers is net als de geurkaarsen verkrijgbaar in vier eigenzinnige geuren: 01, 02, 03, en 04. Welke is jouw favoriet? Het energie 01 Basilicum, vijgenblad met frisse munt, het elegante geurende 02 Korianderzaad, honing en warme tabaksbladeren. Of het sensuele 03 Patchoeli, ledernoten, tonkaboon. Of is het toch rokerige 04 Gerookte zwarte thee, bijvoet, berkenhout?

Bon Parfumeur. Geurdifusser (200ml) Candle 04 €39 (180gr). Via bonparfumeur.com