MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

BEAUTY & MODE IN DE MODESHOW PODCAST: PLUS WIN MISS DIOR

Mode meets Beauty in De Modeshow podcast. Pernell Kusmus ruikt weer blind parfums. Hij ontdekt zo twee topgeuren maar ook een flop! 

Luister hier De Modeshow podcast via je favoriete app of

https://podcastluisteren.nl/ep/De-Modeshow-Mode-meets-Beauty-

Sandra van Leeuwen van beautywebwinkel vivadonna.nl praat over natuurlijke cosmetica, de ongoing wenkbrauwenhype, lippen opspuiten, nepnagels, hair-extrensions. Van Leeuwen: “Waar eindigt dit?”

https://www.vivadonna.nl/?utm_source=samenwerking&utm_medium=podcast&utm_campaign=vivadonna+in+de+mode+podcast&utm_id=*&utm_term=*&utm_content=*

We praten met Frans Ankoné over zijn favoriete modeboek en het belang van samenwerken als modeontwerper. Modeontwerper Ferry Schiffelers legt uit waarom het tonen van wéér een nieuwe modecollectie niet langer zijn manier is om zijn werk onder de aandacht te brengen. Ferry vertelt ook over zijn liefde voor Kim Kardashian. “Niemand snapt mijn fascinatie voor Kim.”

Ninke Bloemberg, conservator mode & kostuums van het Centraal Museum Utrecht praat over Van Pasvorm tot Polygon i.s.m Studio PMS. Een expositie over het digitaliseren van bestaand mode-erfgoed waaronder een japon uit 1892.

Win het boek Miss Dior, dat niet alleen gaat over de glorie van het modehuis Dior maar ook rampspoed. (Miss Dior, €29,95 Uitgeverij Nieuw Amsterdam) Hoe ga naar de instagram account van mirror mirror magazine, volg het én like het bewegende logo! Veel luisterplezier.