MAAK KENNIS MET BIOLOGIQUE RECHERCHE

Biologique Recherche is een top skin care-merk dat we graag onder de aandacht brengen. Het Franse merk wordt uitsluitend via salons verkocht. Om te weten welke van de 200 producten precies passen bij je huid, is een behandeling noodzakelijk.

In Nederland kun je zo’n fantastische (ik spreek uit ervaring) behandeling op maat, ondergaan in Amsterdam bij Dany Diop https://www.danydiop.com/ , Rob Peetoom in Haarlemhttps://www.robpeetoom.nl/ , Tour of Beauty in Den Haag https://www.tourofbeauty.nl/ en bij Famke Gilliam in Simpelveld.

De visie van Biologique Recherche draait om het huidtype, oftewel L’Instant de Peau©. Ze zeggen hierover: “De huid is een weerspiegeling van het innerlijk. Er bestaan geen twee mensen met een identiek huidtype. De huid vernieuwt zich constant en ook door allerlei invloeden van buitenaf zijn er dagelijks veranderingen in onze huid.”

Vandaar dat je naar aanleiding van een salonbezoek weet wat je huid ‘vertelt’. Het Biologique Recherche Skin Instant© Lab is een apparaat dat aan geeft aan welke behandelingen ideaal zijn voor je huid.

Na een Biologique Recherche huid-analyse, begint elke behandeling, in de salon of later thuis, met resultaatgerichte P50-lotions. Deze ondersteunen het natuurlijke exfoliatieproces van de opperhuid en bevorderen zo het herstel van de buitenste laag van de huid. De versterkte opperhuid kan door deze behandeling zijn beschermende functies en enorme zelfherstellende vermogen volledig inzetten.

P50-lotion is dé essentiële formule van het BR-assortiment: het is hun bekendste en populairste product en is ook wel bekend als ‘Jesus in a bottle’.

Na een heerlijke behandeling ging ik naar huis met Les Sérums Authentiques, de meest krachtige serums in het assortiment van Biologique Recherche. Ze bevatten uitsluitend actieve ingrediënten in de vorm van aminozuren of korte peptiden en bevatten een minimum aan conserveringsmiddelen. De werking is gericht op specifieke ongemakken, zoals uitdroging, dofheid, fijne lijntjes en een glimmende olieachtige huid.

Ook gebruik ik nu voor de lippen Biokiss, het voedt uitgedroogde lippen en verzacht ruwe plekjes. De antioxiderende en verzachtende eigenschappen beschermen de lippen tegen invloeden van buitenaf en maakt ze zachter. Biokiss wordt aanbevolen voor droge, strak aanvoelende lippen. Ook ben ik blij met de beroemde Lotion P50, deze biedt alles wat de huid nodig heeft om in balans te zijn: zachte exfoliatie, hydratatie, regeling van de pH-waarde en regulering van talg en antioxidant. Echter, elke huid is uniek. Neem daarom voor een advies op maat contact op met een Biologique Recherche-expert die werkt in een van de bovenstaande salons.

Vorige
Vorige

MOEDERDAGTIP: PARIS-PARIS VAN CHANEL

Volgende
Volgende

BEAUTY & MODE IN DE MODESHOW PODCAST: PLUS WIN MISS DIOR