ANITA JOLLES X LABORATORY K

MODELS.KIT:  ANITA JOLLES X LABORATORY K

In samenwerking met Laboratory K, een Koreaanse huidverzorgingswinkel in het hartje van Amsterdam, lanceert visagist Anita Jolles haar gloednieuwe concept: Models.kit Beauty. Anita Jolles heeft internationaal ruim 20 jaar ervaring als visagist. Voor MIRROR MIRROR maakte ze ook regelmatig prachtig werk.

In eerste instantie wordt Models.kit Beauty (een gesealed curated pakje met Koreaanse beautyproducten), geïntroduceerd voor modellen. Anita gaat ze tijdens een Models.kit Beauty workshop begeleiden om in een paar stappen een ready to go skin te creëren. Elke model krijgt dan de huidverzorgingsproducten op basis van haar of zijn huidtype: The Models.Kit Beauty.

Anita, hoe ontstond dit idee?

De Models.kit is tot stand gekomen door de vele vragen die ik al jaren krijg van modellen waar ik mee op set sta. Ze willen vooral weten welke skincare ik prettig vind, en hoe ze zich zelf kunnen opmaken met een hele lichte basis.

Waarom heb je gekozen voor een samenwerking met Laboratory K?

Ik ben deze samenwerking aangegaan met Laboratory K omdat ik weg ben van Koreaanse producten. Over hun duidelijke uitleg van producten en het uitgebreide advies die ze geven over de producten.

Kun je iets vertellen over de workshops die je gaat geven?

In een workshop ga ik uitgebreid in op verschillende stappen en onthul tips and tricks over hoe je een make-up basis op kan doen zonder dat je de foundation als het ware ziet liggen op de huid. Vooralsnog is de workshop alleen voor modellen en we hebben een extra klas voor mensen die veel in de publiciteit staan.

Check voor info: modelskitbeauty.com @models.kit @anitajolles @laboratory.k.beauty


Vorige
Vorige

PLANT-BASED LAKKEN MET PJR CARE

Volgende
Volgende

DR JACKSON’S  NO.3 & NO.5