SUBLIMAGE OOGSERUM VAN CHANEL

Nieuw in de CHANEL Sublima-lijn is mischien wel een van de meest krachtige oogserums die bestaan. Sublimage L’Essence Fondamentale Yeux is trouwens óók geschikt voor wimpers en wenkbrauwen. Dit innovatie serum is een aanvulling op de al bestaande Sublimage La Crème Yeux.

De Sublimage-formule van deze romige witte crème bestaat voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en bevat een hoge concentratie Vanilla Planifolia. Dit ‘huidverdichtende’ is ideaal voor kwetsbare oogcontouren en afkomstig van een vanillesoort die ook werkt vanwege van de regenererende eigenschappen. Na de meervoudige deling door het CHANEL Research lab bevat het een veertig keer hogere concentratie aan actieve moleculen dan het ruwe extract.

De textuur voelt aangenaam fris en ruikt zoals we gewend zijn van CHANEL bloemrijk en heeft een verstevigend effect op de oogleden. Het oogserum strijkt de oogcontouren glad, zorgt voor een heldere oogopslag omdat donkere kringen worden aangepakt. Wimpers en wenkbrauwen worden een tikje voller. Aan dit beauty-feestje hangt wel een prijskaartje…maar voor deze ene keer knijpen we een oogje dicht. Wie mooi wil zijn…

Chanel Sublimage L’Essence Fondamentale Yeux, 15 ml €260. Chanel.com



Vorige
Vorige

GIVENCHY L’INTERDIT ALS SOLID PERFUME

Volgende
Volgende

LOOKX: MINDER LIJNTJES