MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

LEIF: EEN BOTANISCHE ERVARING

Leif verkoopt verrassende producten voor de handen, het lichaam en haar. From all the way from Down Under is Leif nu te koop bij Skins Cosmetics.

Het Australische merk verwerkt al het bijzondere dat het land te bieden heeft in hun producten. Botanische extracten en essentiële oliën worden gecombineerd in zuivere formules voor de huid, en mooi gepresenteerd in een bijzondere flacon. En dan de geuren!

Neem Leif Hand Wash, die is in drie verschillende aromatische geurenbelevingen: Boronia ‘wood & spice’ met oud en patchouli. De geur Buddha Wood met sandelhout en sinaasappel in de beleving smokey & meditative. En green & clean Lillypilly met eucalyptus en tea tree. Probeer ze, en je bent hooked!

Alle Leif producten zijn vegan en bevatten geen sulfaten, parabenen, kunstmatige geur- en kleurstoffen, minerale oliën en zijn niet getest op dieren. Leif is geschikt voor alle huidtypes en zo samengesteld dat je de producten dagelijks kunt gebruiken. 

Leif Hand Wash v.a. € 29 Hand Balm v.a. € 19, Body Cleanser v.a. € 22, Body Lotion v.a. € 19  Shampoo, € 33 Conditioner € 33. Travel Essentials: o.a Lemon Myrtle € 56 Via Skins Cosmetics – skins.nl