GUCCI’S CARING COLLECTION

Om het woord caring kan niemand meer heen. Het popt overal op en in verschillende verbanden. Gucci ‘zorgt’ deze zomer voor ons met de nieuwe genderneutrale Caring Collection.  

Twee gloednieuwe producten zijn Baume Nourrissant Universel, een ongeparfumeerde multi-inzetbare balm en Brume De Beauté. De laatste mochten we proberen, en ja deze hydraterende mist is een aanrader voor een mooie instant glow en fris gevoel. Het geheime ingrediënt van de formule is Black Rose-olie, deze geeft de mist  kalmerende eigenschappen en antioxidanten. De Brume is doordrenkt met hyaluronzuur dat zorgt voor hydratatie en een gezond ogende, stralende huid, terwijl een mix van film-vormende, actieve stoffen de make-up helpt fixeren. Van het preppen van de huid tot het perfectioneren en behouden van een frisse teint gedurende de dag: Brume De Beauté is de mist die het allemaal kan.

Deze Brume sprayt als een zonnetje en is verpakt in een stijlvolle glazen flacon met een sjiek gegraveerde gouden dop. Net zoals de gouden compact verpakking van de balm en andere Gucci producten, is de vormgeving vintage inspired en een juweeltje voor op het badkamerplankje.

Gucci Beauty Baume Nourrissant Universel €45 Gucci Beauty Brume de Beauté €65 verkrijgbaar via de webshop www.debijenkorf.nl en in de Gucci stand van de Bijenkorf Amsterdam




Vorige
Vorige

SCHOON MET ELEMIS

Volgende
Volgende

FANNIE: THE PLEASURE IS (Y)OURS…