MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

3 X MÁDARA VOOR JE BODY

MÁDARA brengt organic skin care naar een hoger level met op gezichtsverzorging geïnspireerde bodycare. Effectief en een tractatie!

Het Letse merk haalt al jaren kracht en inspiratie uit planten en lokale rituelen. Hierbij is het merk altijd probleemoplossend. De 3 nieuwe bodyproducten zijn AHA+Mineral Body Peel, Hydra Soft Body Lotion en Pure Power Deodorant met ingrediënten als hyaluronzuur, krachtige antioxidanten, AHA-fruitzuren en Noordse planten.

We probeerden de voedende Hydra Soft Body Lotion, een forse flacon gevuld met een diephydraterende, vochtvasthoudende bodylotion. De witte crème smeert lekker en trekt snel in, alsof de huid zich als het ware vol slurpt met vocht. Het resultaat voelt zacht en de geur is fris – het is het parfum van witte bloemen lezen we later, als een referentie aan zomerse dagen.

Ook natuurlijk is de Pure Power Deodorant op basis van plantenextracten. Deze deo is geurloos en bevat geen aluminium. De hele dag ervaarden we een fris gevoel. Goed, het aanbrengen van de rollerdeo, is even schrikken – nat! De vloeistof droogt razendsnel gelukkig. Zogenaamde ‘smart action’-moleculen – zo lezen we, helpen de bacteriële reacties die onaangename geurtjes veroorzaken te neutraliseren zonder de natuurlijke functies van uw lichaam te verstoren. Deze deo is verrijkt met extracten van goudsbloem, kamille, munt en salie voor een antibacterieel en verzachtend effect. Ook niet onbelangrijk; de mooi conische vormgeving. Alle 3 body producten zijn geschikt voor alle huidtypen.

Mádara. Hydra Soft Body Lotion 250 ml, €19,90, AHA+Mineral Body PEEL 175 ml, €29,90, Pure Power Deodorant 50 ml, €14,95. Via madaracosmetics.com