PAUL SMITH VOOR IN HUIS

Paul Smith parfums, er zijn zo’n 12 stuks, bestaan sinds 2002. Heet van de naald: in september gaat de ontzettende sympathieke Paul Smith – ja wij spraken hem eens – zijn eerste Home Fragrance Collection verkopen.  

De Britse modeontwerper vernoemde, heel persoonlijk, elk van de vier geuren naar typische Paul Smith dingen en momenten. Bookworm verwijst naar de stapels boeken en papieren in zijn Londense kantoor. Early Bird doet denken aan de ijzeren leuningen van de Londense winkel en Daydreamer is een ode aan zijn zomervakanties en zijn grote hobby fietsen, het liefst tijdens ‘het gouden uur’.

De ingrediënten van de geuren zijn afkomstig van LMR Natural, een duurzame leverancier van grondstoffen, en de verpakkingen zijn 100 procent recyclebaar zijn.   Smith besteedde duidelijk ook veel tijd aan de verpakking, met felle kleuren die al jaren terugkeren in zijn mode-collecties. “Het creatieve proces eindigde niet met de geur,” zegt hij hierover.  En: ‘Ik geniet van de combinatie van kleur en licht van de geurkaarsen in de glazen potten.” Het is de bedoeling dat, eenmaal leeg, die potten worden hergebruikt bijvoorbeeld als vaas, het deksel is ideaal als onderzetter. Spaar ze allemaal, vanaf september dus.

Vorige
Vorige

OOG MASSAGE MET INDAH

Volgende
Volgende

NIEUW: PACO RABANNE’S FAME PARFUM