MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

FANNIE: THE PLEASURE IS (Y)OURS…

thefannieshop.nl is een one-stop-onlineshop, opgericht door Annelotte Fleur Mul, met alles wat je nodig zou kunnen hebben om het beste uit elke intieme ervaring te halen.

Van verzorgingsproducten tot vibrators en van geurkaarsen tot glijmiddel, alles wat je maar kan bedenken in en rondom de slaapkamer, Fannie heeft het voor je. Onder één voorwaarde: dat het niet meer in een doos onder je bed verstopt hoeft te worden, maar zo mooi is dat het gezien mag worden. Let’s close the gap – on your terms.

Met de pandemie in volle vaart, leek het alsof seks misschien wel het op een na meest besproken onderwerp was; stelletjes hadden meer tijd voor elkaar dan ooit en vrijgezellen swipten zich een ongeluk op jacht naar een quarrel. Langzaam maar zeker ontstond er een tegengestelde beweging; het gehaaste bestaan maakte plaats voor een naar binnen gekeerde houding met meer aandacht voor onszelf. Met het onderwerp ‘seks’ nog vers in het geheugen stuitte Annelotte Fleur Mul (23) op een interessant fenomeen: the pleasure gap. Om deze gap te verkleinen richtte ze Fannie op: een allround conceptstore gericht op vrouwelijke intimiteit.

Eva Handsfree vibrator Dame