YAMBA HEALTH SUPERFOOD

Het wellness merk Yamba Health maakt voedingssupplementen van het blad van de Moringaboom. Nieuw product: Yamba Daily Greens, een 21-in-1 bruistablet dat een glas water omtovert tot een superfood drank vol groenten en vitaminen.  

Krijg je alle vitaminen en mineralen binnen die je nodig hebt. Yamba Daily Greens bruistabletten zijn handig voor thuis of onderweg en bevatten maar liefst 21 100% natuurlijke ingrediënten: broccoli, spinazie, tarwegras, gember, kurkuma, chlorella, spirulina, matcha, groene thee, wit theeblad, Aloë Vera blad, Appel, Alfalfa, Veenbes, Zonnebloempitten, Açai, Cholin, Rode Druivenpit, Zink, Vitamine B6 en Vitamine C.

Een makkelijke en snelle manier om je dosis superfoods binnen te krijgen in de vorm van een verfrissend drankje met citrussmaak. De Yamba Daily Greens bruistabletten zijn ook geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar als gezondheidsboost. Het zijn de eerste groentebruistabletten op de Nederlandse markt. De Yamba Health Daily Greens bruistabletten zijn verkrijgbaar via Yamba’s webstore.   Yamba Daily Greens. Via yambahealth.com. Een buisje met 20 tabletten €18,50 (Yamba abonnees ontvangen 20% korting)

Vorige
Vorige

SISLEY: RESET VOOR JE HAAR

Volgende
Volgende

SOHO HOUSE SKINCARE