MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

EN JA HOOR, DIT CADEAU IS ER AL WEER!

Hittegolf of niet. Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn. De goedgevulde Beauty adventskalender van de Bijenkorf is een bestseller. Op = Op, om er maar eens een verkoop slogan tegen aan te gooien.  

In de feestelijke stijl van het Feest van Verlangen is de adventskalender dit jaar uitgevoerd in zachtroze met daarop in goud de afbeelding van de Bijenkorf. Achter elk van de 25 raampjes en deurtjes zit een beautycadeautje, variërend van make-up en huidverzorging tot geuren en haarproducten, van merken als Charlotte Tilbury, Paula’s Choice, Caudalie, Ex Nihilo en Balmain. “Onze beauty adventskalender is dit jaar wéér mooier en gevarieerder, met een mix van bekende luxemerken en bijzondere niche-merken. Een heerlijk cadeau om te geven en te krijgen,” zegt  Heleen van den Berg, inkoper cosmetica van de Bijenkorf.

Deze adventskalender is het perfecte geschenk – ook voor jezelf! – om van de dagen tot Kerst van elke dag alvast een feestje te maken. De beauty adventskalender is in beperkte oplage vanaf 21 september exclusief verkrijgbaar voor members van de Bijenkorf en vanaf 1 oktober voor iedereen voor € 129.